Παρακάτω θα βρείτε τις ομάδες μας στο viber, που μπορείτε να συμμετάσχετε για να ενημερώνεστε για σημαντικά θέματα που αφορούν τον ΕΟΠΠΕΠ και τα ΙΕΚ, τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος εμπειρικών, τις πιστοποιήσεις για αποφοίτους ΙΕΚ και θέματα διδασκαλείας σε ΙΕΚ ή τα πιστοποιητικά ενηλίκων.


Εξετάσεις πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ αποφοίτων ΙΕΚ. Υπηρεσίες υποβολής αιτήσεων, μαθήματα, βιβλία και ότι χρειάζεται κάθε σπουδαστής για να αποκτήσει τη πιστοποίησή του.

Αποκλειστικά για σημαντικές ανακοινώσεις για πιστοποιήσεις αποφοίτων ΙΕΚ. Σε αυτό το group δεν μπορείτε να γράψετε και είναι μόνο για ανακοινώσεις, για να μη χάνετε σημαντικές ημερομηνίες και εξελίξεις.

Ομάδα Καθηγητών. Πληροφορίες για τη πιστοποίηση ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ, εκπαίδευση σε ΙΕΚ, αιτήσεις για δημόσια ΙΕΚ και θέματα που αφορούν τον ΕΟΠΠΕΠ και τα ΙΕΚ, ειδικά για καθηγητές.

Ανακοινώσεις για εξετάσεις εμπειρικών. Εδώ γίνονται ανακοινώσεις μόνο και αφορά το αν θα γίνουν ξανά εξετάσεις πιστοποίησης για εμπειρικούς τεχνίτες άκρων ή κομμωτικής (όχι για άλλες ειδικότητες).
Τηλέφωνο: 211.8.50.60.70

Το Alex Make Me Pretty είναι ένας όμιλος προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς. Αντιπροσωπεύει τα AestheticUSA, μηχανήματα αισθητικής για επαγγελματίες. Παράγει τα επαγγελματικά καλλυντικά ALX Cosmetics. Λειτουργεί τα καταστήματα ομορφιάς PrettySaloon που λειτουργούν με υπηρεσίες άκρων. Λειτουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα AlexEshop.com με υλικά για τεχνίτριες, προϊόντα για επαγγελματίες και καλλυντικά. Οργανώνει επαγγελματικά σεμινάρια και διαθέτει κατάστημα επαγγελματικών προϊόντων, μηχανημάτων και καλλυντικών.


AlexMakeMePretty.com is operated by Ettc Sce Ltd, EL996830567, Gorgopotamou 4, 13671, Greece. Tel: 2104400440